Usluge

Project management

Obzirom na dugogodišnje iskustvo na području investicija u nekretnine, BOE REAL ESTATE je ozbiljan partner kada se radi o usluzi PROJECT MANAGEMENT-a (upravljanje projektom).

Saznaj Više

Servisi

Najmodernija oprema i tehnologija, profesionalna usluga, najbolje obrazovano stručno osoblje, video nadzor 24 sata na dan, kao i osvjetljenje parkirnih površina, brinu o ugodnoj atmosferi naših klijenata u našim garažama.

Saznaj Više

Parkiranje

BOE REAL ESTATE je Vaš pouzdan partner, ako se radi o inteligentnoj garažnoj izgradnji, kao i poštivanju rokova kod izgradnje garažnih prostora.

Saznaj Više

Detaljnim planiranjem do uspijeha

U uskom zajedničkom poslovanju s našim klijentima obrađujemo analize o lokalno prometnim okruženjima, koncepcije, zahtjev profila i uzdizanje tržišne potrebe do najmanjeg detalja.

Saznaj Više

Konsultantske usluge

BOE je idealan partner za pružanje Consultinga i rješenja, a sve za buduću korist Vlasnika i Investitora koji ulažu i investiraju u business sa nekretninama.

Saznaj Više

Real estate management

Kao jedan od vodećih ponuđivača za upravljanje nekretninama u Austriji, kroz 28 godišnje praktično iskustvo i razvijen Know-How (znati kako), prisutni smo na tržištu CEE za ugledne tvrtke i njihove vlasnike.

Saznaj Više

Asset Management

BOE REAL ESTATE dolazi već u fazi planiranja i projektiranja nekretnine u ulogu

Saznaj Više

Facility management

Naš tim inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u području tehničkog facility managementa brine se o svim tehničkim sustavima na Vašem objektu

Saznaj Više