Facility management

Facility management

TEHNIČKI FACILITY MANAGEMENT

Naš tim inženjera sa dugogodišnjim iskustvom u području tehničkog facility managementa brine se o svim tehničkim sustavima na Vašem objektu (grijanje, hlađenje, dobava električne energije, komunikacijski sustavi, sustavi sigurnosti…). Stručnošću i iskustvom produljujemo vijek trajanja tehničke opreme na Vašem objektu, a sve to radimo uz brigu o optimiziranju potrošnje.

INFRASTRUKTURNI FACILITY MANAGEMENT

Za vas obavljamo sve one aktivnosti koje su podrška Vašoj osnovnoj djelatnosti (čišćenje, zaštita, uređenje okoliša, briga o uredskom materijalu…). Uz naše visoke standarde i uz naš tim sa višegodišnjim iskustvom, mi za Vas stvaramo ugodnu, sigurnu i produktivnu radnu atmosferu.

KOMERCIJALNI FACILITY MANAGEMENT

Unutar komercijalnog facility management-a, za Vas se brinemo o komercijalnom funkcioniranju Vaše nekretnine (izrada i praćenje budžeta, briga o ulaznim računima, ispostavljanje izlaznih računa, briga o naplati…). Naše bogato iskustvo (poslovne zgrade, shopping centri…), uz moderna računalna rješenja, omogućuje nam da smanjimo Vaše operativne troškove. U ovakvoj vrsti posla točnost, pedantnost i kvaliteta poslovanja su nešto što se podrazumijeva, mi našim klijentima isporučujemo upravo te kvalitete.